Texel info

Genieten van het eiland

Texel is een heerlijk vakantie-eiland, op nog geen half uurtje varen van het vaste land. Een veelzijdig eiland waar u even helemaal tot rust kunt komen. Geniet van de prachtige natuur, de ruimte en de relaxte eilandsfeer.

Lonely Planet gaf Texel in 2016 een plekje in de top 10 van Europese topbestemmingen. Helemaal terecht, als je het ons vraagt! De lange brede zandstranden en de diverse natuurgebieden zorgen voor het ultieme vakantiegevoel. 

Wat te doen op Texel

Op Texel hoeft u zich geen moment te vervelen. Maak een wandeling door de natuur, plof neer bij een strandtent, verken het eiland op de fiets of bezoek een van de vele musea en festivals. In het Bed & Breakfast is een informatiehoek gesitueerd en natuurlijk vertellen we u graag meer over de mogelijkheden op Texel. 

1

De duinen van Texel

In 2016 won het Nederlandse Waddengebied de verkiezing van het Mooiste Natuurgebied van Nederland. Vooral het duingebied is prachtig wat ons betreft. B&B De Koog is op loopafstand gelegen van de Texelse duinen. Een plek waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de ongerepte natuur.

Bezoek website
1

Ontdek Ecomare

Een bezoek aan Ecomare mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de vakantie op Texel. Ecomare is heel veelzijdig en bestaat uit een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang. Hier kunt u alles ontdekken over de Texelse natuur en een kijkje nemen bij de zeehonden.

Bezoek website
1

Badplaats De Koog

De Koog is misschien wel het gezelligste dorpje van Texel. Het is een echte badplaats die bruist van de gezellige winkeltjes en restaurantjes. Daarnaast ligt De Koog - als enige plaats van Texel - direct aan zee. Het bos, de duinen en het strand vindt u op loopafstand van B&B De Koog. Perfect om het eiland te ontdekken!

Bezoek website

Onze kamers

Voorkamer

Bekijk

Een ruime tweepersoonskamer met romantische details. De kamer beschikt over een heerlijk tweepersoons bed, een luxe badkamer met wastafel, regendouche en toilet en een gezellig zitje.

Achterkamer

Bekijk

De achterkamer is een moderne, ruime kamer met een luxe badkamer. Hier vindt u een regendouche, ligbad, wastafel en toilet. Er is een gezellig zitje en een comfortabel tweepersoonsbed.

Bovenkamer

Bekijk

De bovenkamer is een gezellige kamer met een grote dakkapel. De kamer beschikt over een fijn tweepersoonsbed en de moderne badkamer is voorzien van een regendouche, wastafel en toilet.