Contact

LiselotteSchoo_53GN_GinaBuijs_B&B-DeKoog_01-12-16_1.JPGVia onze website kunt u direct een verblijf boeken bij Bed & Breakfast De Koog. Heeft u vragen of komt u ergens niet uit? Neem dan contact met ons op!

 

Bed & Breakfast de Koog Texel
Wintergroen 8 1796 BL De Koog - Texel

  0651508733
  info@benbdekoogtexel.nl

 

Contactformulier

1

De duinen van Texel

In 2016 won het Nederlandse Waddengebied de verkiezing van het Mooiste Natuurgebied van Nederland. Vooral het duingebied is prachtig wat ons betreft. B&B De Koog is op loopafstand gelegen van de Texelse duinen. Een plek waar u heerlijk kunt wandelen en genieten van de ongerepte natuur.

Bezoek website
1

Ontdek Ecomare

Een bezoek aan Ecomare mag natuurlijk niet ontbreken tijdens de vakantie op Texel. Ecomare is heel veelzijdig en bestaat uit een natuurmuseum, een zeehondenopvang, een zeeaquarium en een vogelopvang. Hier kunt u alles ontdekken over de Texelse natuur en een kijkje nemen bij de zeehonden.

Bezoek website
1

Badplaats De Koog

De Koog is misschien wel het gezelligste dorpje van Texel. Het is een echte badplaats die bruist van de gezellige winkeltjes en restaurantjes. Daarnaast ligt De Koog - als enige plaats van Texel - direct aan zee. Het bos, de duinen en het strand vindt u op loopafstand van B&B De Koog. Perfect om het eiland te ontdekken!

Bezoek website

Onze kamers

Voorkamer

Bekijk

Een ruime tweepersoonskamer met romantische details. De kamer beschikt over een heerlijk tweepersoons bed, een luxe badkamer met wastafel, regendouche en toilet en een gezellig zitje.

Achterkamer

Bekijk

De achterkamer is een moderne, ruime kamer met een luxe badkamer. Hier vindt u een regendouche, ligbad, wastafel en toilet. Er is een gezellig zitje en een comfortabel tweepersoonsbed.

Bovenkamer

Bekijk

De bovenkamer is een gezellige kamer met een grote dakkapel. De kamer beschikt over een fijn tweepersoonsbed en de moderne badkamer is voorzien van een regendouche, wastafel en toilet.

Warning: file_put_contents(/home/mwijnnobel/domains/benbdekoogtexel.nl/public_html/files/cache/pages/0/9/3/093e7d5fdbaacfa92448861b11075b3fba532a07d945b49a44919252f5e830ad.cache): failed to open stream: Permission denied in /home/concrete/53n-concrete5-versions/c5634/core/libraries/page_cache/types/file.php on line 62